Moldova
adevărata frumusete

Poți pierde în greutate cu două săptămâni înainte de concediu? Cum să îngrijești corect pielea, astfel încât machiajul să devină ultima lovitură a look-ului și nu o modalitate de a ascunde defectele? Răspunsurile la toate aceste întrebări ni le va da expertul nostru în frumusețe și fitness-blogger-ul Sonya Soldatova. Vezi noua seria a show-ului online "Vara adevărată” și fă schimbări spre bine împreună cu eroinele proiectului mai ales că în această vară adevărata frumusețe a devenit mai accesibilă - am redus prețurile cu 20% în cataloagele Oriflame!

CUM SĂ TE ALĂTURI PROIECTULUI?
 • 1
  TRECI TESTUL și află cât de mult stilul de viață te ajută să-ți dezvolți adevărata frumusețe – treci testul și distribuie rezultatul cu hashtagul
  #varaadevarata menționând @oriflamemoldova
 • 2
  ABONEAZĂ-TE la Oriflame pe rețelele sociale
 • 3
  TOATĂ VARA PRIMEȘTE de la ambasadorii frumuseții Oriflame sfaturi utile și recomandări
 • 4
  BUCURĂ-TE de vară, frumusețe, sănătate și emotii puternice!
#varaadevarata
INSPIRAȚIE PENTRU VARA TA
frumusete ca stil de viată.
armonia din interior si exterior
Sfaturi de la Sony Soldatova
Sunt pentru îngrijirea în complex – auto-îngrijire, diverse activități și sportul ar trebui să fie cu tine pe tot parcursul vieții și într-un ritm măsurat. Prea mult sport la fel poate dăuna sănătatea ta.
Trebuie să ai grijă de tine în mod constant. În rutina de îngrijire fiecare femei trebuie să aibă un fel de loțiune tonică, exfoliant, ser, cremă.
Grija față de persoan ta nu trebuie văzut ca o muncă grea. Acesta este timpul tău personal, când poți lua o pauză de la orice. Acesta este timpul nostru, ora noastră pentru antistres.
Întreaga vară la Oriflame prețurile sunt mai mici și îți arătăm din ce constă adevărata frumusețe. Calitatea suedeză și ingredientele naturale au devenit și mai accesibile. Am scăzut prețurile la produsele tale preferate cu 20%, reînnoiește-ți cosmetica de vară!
Găsește pe hartă evenimentele Oriflame ale acestei veri din orașul tău!
Cum să faci un machiaj creativ? Ce e nevoie să i-ai cu tine pe stadion? Vino la evenimentele din orașul tău și începe pregătirile pentru meci împreună cu Oriflame!
Blog
Cum să faci machiaj pentru a merge la meci Ești pregătită pentru principalul eveniment sportiv al acestei veri? Susține echipa preferată, iar noi te vom ajuta să te pregătești de meciul echipei favorite. Cum să arăți bine fără machiaj Câteodată vrei să fii naturală. Azi e ziua aia? Atunci citește ghidul nostru și află cum să-ți accentuezi frumusețea naturală. Mituri despre îngrijirea pielii Cremele hidratante nu trebuie să le folosești dacă ai tenul gras, consumarea apei va rezolva problema tenului uscat - care din aceste fapte e adevărat și care sunt mituri? De ce ai nevoie de îngrijirea în complex a tenului Pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Acesta funcționează 24/24 ore, fără zile libere sau sărbători. Tu poți să ai grijă de pielea ta! Noi îți spunem cum.
#VARAADEVARATA
mai mult
;