Moldova
stil sănătos de viată

Primul pas spre adevărata frumusețe este alimentația sănătoasă. În aceast episod al online show-ului nostru «Vară adevărată» cu Oriflame, renumitul bucătar-șef Alexander Belkovich va învăța eroinele noastre să distingă produsele cu adevărat folositoare de cele care doar pretind a fi și va împărtăși rețetele sale în baza superfood-urilor locale.

CUM SĂ TE ALĂTURI PROIECTULUI?
 • 1
  TRECI TESTUL și află cât de mult stilul de viață te ajută să-ți dezvolți adevărata frumusețe – treci testul și distribuie rezultatul cu hashtagul
  #varaadevaratacuOriflame menționând @oriflamemoldova
 • 2
  ABONEAZĂ-TE la Oriflame pe rețelele sociale
 • 3
  TOATĂ VARA PRIMEȘTE de la ambasadorii frumuseții Oriflame sfaturi utile și recomandări
 • 4
  BUCURĂ-TE de vară, frumusețe, sănătate și emotii puternice!
#varaadevaratacuOriflame
INSPIRAȚIE PENTRU VARA TA
frumusete ca stil de viată.
armonia din interior si exterior
DEVINO AUTORUL CĂRȚII DE REȚETE ORIFLAME
 • 1
  Împarte rețeta ta pe rețelele sociale cu hashtagul
  #varaadevaratacuOriflame menționând @oriflamemoldova
  Important: Rețeta trebuie să includă ingrediente locale de sezon și orice produs Wellness.
 • 2
  La sfârșitul lunii august, Alexander Belkovich va alege rețetele câștigătoare și le va găti la Conferința de Aur de la Madrid.
 • 3
  Cele mai bune rețete vor apărea
  în cartea de la Oriflame «Superfood».

  Condițiile concursului «Superfood cu Alexander Belkovich»
#retetameasanatoasa
TOȚI EXPERȚII
Alexander Belkovich
Bucătar-șef, restaurator, prezentator TV
Ghidul tău în lumea alimentației sănătoase - unul dintre cei mai populari și titulari bucătari ai Federației Ruse. Bucătarul-șef a unei rețele mari de restaurante din Sankt-Petersburg, autorul mai multor cărți de bucate, prezentator TV popular și un adept al stilului sănătos de viață Alexander Belkovich știe tot despre „superfood”-urile locale și te va ajuta să faci un meniu simplu și sănătos pentru fiecare zi.
REȚETE DE LA ALEXANDRU:
1Supă de castraveți cu mentă
2Fitness-burger
3Piept de pui cu sosuri delicioase
4Salata „Vara”
5Mousse din brânză cu fructe de casă
6Perlotto din ciuperci de pădure și sparanghel
Găsește pe hartă evenimentele Oriflame ale acestei veri din orașul tău!
Lecție gratuită de machiaj sau sfaturi profesionale de îngrijire a pielii? Recomandări privind alimentația sănătoasă sau cum să faci o surpriză plăcută? Vino la evenimentul Oriflame din orașul tău - și află totul despre frumusețe!
Wellness-știri: citește blogul despre sănătate și frumusețe
Stil de viață durabil Pentru ați schimba viața spre bine, este nevoie doar de câteva acțiuni mici însă făcute cu regularitate. Crezi că e plictisitor? Dimpotrivă! Îți dovedim acest lucru. Munca sănătoasă Bloggeriță și antrenoare, Sonya Soldatova are propriul studiou de fitness și program pentru sănătate și frumusețe. Ce calități au ajutat-o să aibă acest succes și cum a transformat dragostea față de sport într-o afacere? Află acestea în interviul cu insta-goddess @ss.fit 5 modalități de a ați schimba viața spre bine Conform principiului Pareto, 20% din efortul nostru oferă 80% rezultat. Cum să aplici acest principiu în viața reală? Este foarte simplu! Îți spunem cum prin acțiuni mici poți realiza mai mult și deveni mai fericit. Superfood Quinoa, salată Kale și spirulina - care este situația cu superfood-urile în Rusia? Am dat această întrebare bucătarului-șef, prezentatorului TV și autorul cărților culinare Aleksandr Belkovich.
#VARAADEVARATA
mai mult
;